Підтримати нас

Телефонний шахрай вкрав більше десяти тисяч гривень

20 червня 2018 04:34
572
Поширити:

Кримінальна хроніка: як минула доба на Херсонщині.

Упродовж 19 червня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 658 заяв і повідомлень, серед яких 124 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 2 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 135 адміністративних протоколів, з них - 4 за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Олешківському районі під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 50-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили  речовину рослинного походження, схожу на канабіс. Вилучене направлено на дослідження.

В Нововоронцовське відділення поліції звернувся 43-річний  місцевий житель. Він розповів, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником банку та шахрайським шляхом зняв з банківської картки 10400 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції звернулась 74-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідома особа, шляхом вільного доступу проникла до її будинку, звідки викрала грошові кошти в сумі 900 доларів США, та 6000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ