Підтримати нас

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги народу України у Верховній Раді

Політична реклама
16 жовтня 2024 17:29
79
Поширити:
Фото: Володимир Зеленський

План складається з пʼяти пунктів та трьох таємних додатків.

Пункт 1: невідкладне запрошення України в НАТО.

Пункт 2: зміцнення нашої оборони.

Пункт 3: комплексний неядерний пакет стримування (відповідні ракети). Україна пропонує розмістити на своїй землі комплексний неядерний стратегічний пакет стримування (відповідні ракети), який буде достатнім для захисту України від будь-якої воєнної загрози з боку росії та який звузить варіативність дій рф до таких перспектив: або приєднатись до чесного дипломатичного процесу для справедливого завершення війни, або гарантовано втратити можливість продовжувати агресивну війну внаслідок застосування Україною наданого пакету стримування згідно з визначеними військовими цілями.

Пункт 4: угода з партнерами щодо захисту та роботи з критичними ресурсами, які є в Україні (уран, літій, графіт, титан та інші).

Пункт 5 (після війни): заміщення українським контингентом контингентів США в Європі за погодженням з союзниками.

Фото: Володимир Зеленський

План представлений ключовим партнерам України (США, Британія, Франція, Італія, Німеччина). В цей четвер Президент представить План в Європейській Раді всім партнерам в Європі.

«На рівні Верховної Ради вже почалася робота. І тут ми розуміємо, що працювати має кожен, на будь-якому рівні влади. План перемоги - це реальні кроки до миру зараз, та унеможливлення повторення жаху війни потім», — каже перший заступник голови-керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради, очільник обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Соболевський.

Він зазначає, що необхідно посилити Україну настільки, щоб у росії не залишилось варіанту вести війну надалі.

«росія повинна програти. І це не «заморозка». Це не торгівля територією чи суверенітетом України. Херсонщина буде вільною! Без сумнівів. Всі разом, ми повинні реалізувати План перемоги, щоб примусити росію бути на Саміті миру та бути готовою закінчити війну», — пояснює Юрій Соболевський.

Також він додає, що велику роль в реалізації Плану мають партнери України. Коли вони допоможуть з реалізацією пунктів – а вони це можуть – буде чіткий шлях до завершення війни справедливо для України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів