Підтримати нас

Суд наклав арешт на майно оздоровчого комплексу "Енергія"

28 липня 2019 05:00
690
Поширити:

До поліції звернулася група підприємців з колективною заявою щодо спроби, на їх переконання, рейдерського захоплення території оздоровчого комплексу «Енергія» у селі Генічеська гірка Генічеського району, а також проханням захистити права підприємців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчим відділенням Херсонського ВП під процесуальним керівництвом Херсонської місцевої прокуратури були відкриті кримінальні провадження за ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою» та ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». 

Слідчі вжили заходи щодо збереження земельної ділянки та розташованого на ній об’єкту і звернулися до суду про накладання арешту в рамках кримінальних проваджень на земельну ділянку та пансіонат, щоб унеможливити подальший їх перепродаж. Суд це клопотання задовольнив. Наразі заборонено проведення будь-яких реєстраційних дій на період накладеного арешту. Проводиться досудове розслідування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ