Підтримати нас

Суд арештував майно окупаційного директора Херсонського обласного палацу культури

23 червня 2024 11:30
442
Поширити:
Фото: пропагандистські ЗМІ

Суд ухвалив клопотання слідчого відділу Управління СБУ Чернівецької області щодо арешту майна, а саме квартири, окупаційного директора Херсонського обласного палацу культури Ігоря Полєвікова.

Документ оприлюднили в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

За інформацією слідчих, чоловік у квітні 2022 року під час окупації території Херсонської області військовими РФ, обійняв незаконну посаду в “Херсонському обласному палаці культури”.

Через те, що Полєвіков підозрюється у вчиненні злочину, відповідальність за який передбачає можливу конфіскацію майна, тому на нього наклали арешт.  

  • 6 червня 2024 року Полєвікову повідомили про підозру за частинами 111 частиною 2 (пособництво державі-агресору) та частиною 5 статтею 111-1 КК України (добровільне зайняття громадянином України посади, пов’язаної з виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських функцій, у незаконних органах влади).
  • Слідчі Служби безпеки України заочно повідомили про нову підозру в державній зраді 63-річному жителю Херсона Ігорю Полєвікову.
  • До березня 2021 року був директором музичної школи №3. У цьому закладі Полєвіков проводив Фестиваль “Бархатний сезон”, який фінансували російські окупанти з фонду “Руський мір”. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів