Підтримати нас

Спортмайданчик на замку. Подарунок херсонцям понівечили вандали

Автор статті
28 вересня 2021 05:30
1,179
Поширити:

"Сила є - розуму не треба". Можливо, саме такий девіз взяли на озброєння вандали в Херсоні, які понівечили паркан на спортивному майданчику по вулиці Університетській.

Тим часом цей майданчик ще зовсім недавно, до Дня міста, з помпою презентував особисто міський голова Ігор Колихаєв, який висловився, що це "сучасна європейська спортивна площадка". На жаль, ми вже писали, що законність будівництва цього майданчика викликає питання.

І ось, буквально через кілька днів після його відкриття, він уже був під замком.

У соцмережах багато городян обурюються. Деякі пишуть, що приїхали спеціально на цей об'єкт з дітьми, щоб пограти в футбол, а тут, так би мовити - від воріт поворот.

Чутки про подальше функціонування спортивного об'єкта суперечливі. Кажуть, його відкриють для всіх охочих буквально через десять днів. Адже, мовляв, все ще залишилося провести певні роботи, які не встигли доробити до відкриття.

Постає питання: навіщо ж у черговий раз поспішати та відкривати "подарунок" до Дня міста, якщо він насправді ще не готовий? Погодьтеся, це дуже нагадує історію з мостопереходом ХБК-Таврійський, який відкрили похапцем до Дня Незалежності. Та й те - всього лише "перший спуск першої черги".

Також не зовсім зрозуміло, в якому режимі має працювати спортмайданчик, раз уже на нього занадилися варвари. У кого брати ключі? В який час доби? Хто повинен бути за це відповідальним? Як вирішити питання, якщо позайматися на полі забажає кілька груп громадян?

Що й казати - одні тільки питання! Але цілком очевидно, що відповіді повинні надати у Херсонській міськраді, звідки й надходила ініціатива про спортивний подарунок херсонцям.

Головне фото: майданчик наступного дня після відкриття. Фото з архіву "Вгору"

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ