Підтримати нас

Схвалили проєкт Стратегії розвитку області на 2021 – 2027 роки

Автор статті
28 листопада 2019 12:00
668
Поширити:

На спільному засіданні керівного комітету та робочої групи схвалено проєкт Стратегії розвитку області на 2021 – 2027 роки.

Стратегія – це основний інструмент проведення власної соціально-економічної політики регіону. Документ передбачає формування цілей і завдань з можливими напрямами реалізації проєктів. Наразі схвалено проєкт, до якого ще можуть бути внесені доповнення та пропозиції. Після доопрацювання його буде направлено до обласної ради на затвердження.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої та інформаційної політики ХОДА.

Основні стратегічні цілі, визначені документом, – це місцевий економічний розвиток з урахуванням діджиталізації та інноваційно-інвестиційних процесів, демографічний і просторовий розвиток, екологічна безпека та ресурсозбереження.

Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв звернувся до присутніх із пропозицією створити концептуальний документ, який має бути скороченим варіантом Стратегії, для комунікації з людьми. Цей документ має містити інформацію про основні цілі Стратегії та про те, якою буде Херсонщина у 2027 році, після реалізації визначених завдань.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ