Підтримати нас

Шахрайство та крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

15 липня 2019 04:22
231
Поширити:

У неділю, 14 липня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 530 заяв і повідомлень, серед яких 97 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 5 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 2 особи загинули, 10 осіб  отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 112 адміністративних протоколів,  з них 3 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Горностаївське відділення поліції надійшло повідомлення від 48-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що у неї викрали паспорт та гроші в сумі 7000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомі особи вночі скоїли крадіжку запчастин з дощувальної машини Фрегат. Збиток близько 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Єдиний центр 102 поліції Херсонщини надійшла заява херсонця. Чоловік розповів, що невідомий, шахрайським шляхом, під приводом продажу музичного інструменту, заволодів грошима в сумі 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ