Підтримати нас

Розшукується шахрай, який обдурив власників кількох пансіонатів у Залізному Порту

Автор статті
26 жовтня 2019 03:00
630
Поширити:

Поліція Голопристанського району розшукує шахрая, примудрився нахабно обдурити декількох власників приватних пансіонатів в курортному селищі Залізний Порт.

Заручившись рекомендаціями їхніх добрих знайомих, він представився підприємцем і запропонував встановити в пансіонатах металопластикові вікна задешево і якісно. У пансіонатах зараз після завершення сезону літніх відпусток йдуть ремонти, тому їх господарі охоче погодилися на угоду.

Вони замовили «фахівцю» загальною складністю вісім таких вікон більш ніж на п'ятнадцять тисяч гривень. Причому навіть не укладали договорів і на брали розписки на гроші, передані готівкою - так беззастережно вірили в рекомендації.

А злочинцеві тільки того і треба було: гроші він привласнив і втік. Зараз місцеві оперативники вже встановили його особу. Шахраєм виявився раніше не судимий житель Голої Пристані - зовсім не підприємець.

Причому шукають його не тільки правоохоронці: за деякими відомостями, ще три власники курортних готелів, які також потрапили на вудку шахрая, замість поліції звернулися до знайомих з кримінальних кіл, з проханням знайти і покарати шахрая. І це покарання може бути куди більш суворим, ніж судовий вирок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ