Підтримати нас

Розбійний напад та вкрадений «Салют»: кримінальна хроніка Херсонщини

Автор статті
08 квітня 2019 03:17
705
Поширити:

У неділю, 7 квітня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 471 заява і повідомлення, серед яких 87 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 135 адміністративних протоколів, із них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Олешківське відділення поліції звернулась 63-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вночі в гараж заявниці проник злодій та викрав велосипед «Салют». За даним фактом проводиться перевірка.

Сьогодні о 08:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель одного з населених пунктів Верхньорогачицького району. Він розповів, що близько 3 години ночі троє невідомих в масках на обличчях проникли в будинок батьків заявника. Після чого зловмисники під погрозою предмету, схожого на пістолет, заволоділи грошовими коштами та банківськими картками. На місце виклику виїхало керівництво районного відділення та обласного главку поліції. Проводяться першочергові слідчо-розшукові дії. З’ясовуються всі обставини події.

В чергову частину Корабельного відділення поліції зателефонував 29-річний чоловік. Він розповів, що невідомі зловмисники вночі з фасаду магазину будівельних матеріалів викрали камеру відеонагляду. За даним фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ