Підтримати нас

росіяни розробляють нову стратегію боротьби з підпіллям на окупованих територіях

Vgoru
Автор статті
15 квітня 2023 11:14
889
Поширити:

Російські силовики працюють над планом боротьби з підпіллям на тимчасово окупованих територіях України. Планують посилити репресії за розповсюдження інформацію проукраїнського характеру. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

“У москві, під головуванням директора фсб рф о. бортнікова у режимі відео конференції відбулось засідання національного антитерористичного комітету рф. У даному заході взяли участь міністри всіх рівнів силового блоку та начальник генерального штабу в. герасімов. Офіційна мета засідання – удосконалення профілактики тероризму у сфері освіти та молодіжного середовища. Нібито ворог має намір приділити особливу увагу питанням протидії ”ідеології тероризму і неонацизму” серед молоді на тимчасово окупованих територіях. Та, фактично, російські силовики намагаються знайти нові шляхи тиску на підпілля на ТОТ. Адже поточні заходи не дають бажаного результату”, – йдеться в повідомленні. 

Водночас за даними Центру, окупаційна адміністрація має намір посилити відповідальність за поширення інформації проукраїнського характеру та виявлення осередків руху опору. 

“Крім цього, варто підкреслити, що окупанти бояться спротиву наших партизанів, тому все частіше починають виставляти такі теми у свій порядок денний, особливо під час засідань силових структур”, – зазначено на сайті Центру національного спротиву.

Раніше ми повідомляли, що на лівобережжі Херсонщини окупанти продовжують займатися мародерством. У Новокаховському районі зафіксовані випадки зливу військами рф мастила з електротрансформаторів. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ