Підтримати нас

Росіяни призначили нову окупаційну голову села Преображенка на Херсонщині

Vgoru
13 липня 2023 12:19
448
Поширити:

Окупаційною головою села Преображенка Скадовського району на Херсонщині окупанти призначилиЄвгенію Крістофолі з кримського міста Армянськ. Вона причетна до жорстоких репресій проти мирного населення.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Село Преображенка розташоване на адміністративній межі з Кримом. У публічних джерелах до повномасштабного вторгнення РФ є лише одна згадка про зрадницю – у березні 2021 року вона посіла третє місце в змаганнях із бадмінтону в Преображенському будинку культури. 

«Євгенія Крістофолі не місцева. Вона сюди приїхала з Армянська, де до 2014 року працювала на «Кримському титані». Її чоловік  – Михайло з Преображенки, але тут майже не бував, бо був постійно на заробітках, то в Криму, то в російському Краснодарському краї. З 2014 року Євгенія Крістофолі ніде не працювала, гроші їй пересилав чоловік. Вона абсолютно нічим не займалася, нічим особливо не запам’яталася. Але після окупації села виявилося, що Євгенія Крістофолі чомусь дуже ображена на Україну, бо мріяла про високі посади та великі гроші. Зараз вона бігає з короною на голові й витворяє все, що їй заманеться», – повідомили джерела Центру.

Як ідеться в дописі, Преображенку окупували в перші години російського вторгнення 24 лютого 2022 року. Відтоді тут не припиняються жорстокі репресії проти мирних людей, до яких причетна Євгенія Крістофолі.

Раніше ми повідомляли, що окупанти із села Преображенка Мирненської тергромади викрали 34 дитини. Їх вивезли до російського міста Анапа.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів