Підтримати нас

Росіяни призначили нового окупаційного директора Каховського геріатричного пансіонату

Vgoru
01 травня 2023 07:09
871
Поширити:

Окупанти змінили “директорку” Каховського геріатричного пансіонату Ларису Колосову на Дмитра Боровика. Також вони продовжують паспортизацію підопічних закладу. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

“У квітні окупанти призначили нового, уже другого директора незаконно створеного на базі Каховського геріатричного пансіонату російського “бюджетного закладу міністерства праці та соціальної політики Херсонської області”. Ним став Дмитро Боровик, який у російському державному реєстрі юридичних осіб вказаний як громадянин РФ”, – йдеться в повідомленні. 

За даними видання, окупаційна міграційна служба Херсонської області відзвітувала про “видачу” паспортів РФ чотирнадцятьом підопічним Каховського геріатричного пансіонату, яких вони вивезли до села Стрілкове Генічеського району. 

Раніше ми повідомляли, що Уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець порадив жителям тимчасово окупованих територій України отримувати громадянство РФ заради збереження власного життя.

На головному фото: Видача паспортів РФ незаконно вивезеним на Арабатську Стрілку постояльцям захопленого Каховського геріатричного пансіонату.

Фото Центру журналістських розслідувань. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ