Підтримати нас

Росіяни призначили гауляйтером Асканії-Нова на Херсонщині Сергія Вікшняйкіна

Vgoru
28 квітня 2023 06:38
1,043
Поширити:

Окупанти призначили свого голову селища Асканія-Нова на окупованій частині Херсонщині. Ним став росіянин Сергій Вікшняйкін, щодо якого у РФ відкриті виконавчі провадження за борги. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.  

“Сергій Вікшняйкін є уродженцем і мешканцем деревні Мар’їно Серґієво-Посадського міського округу Московської області РФ. У російських реєстрах боржників вказано, що щодо нього відкрито чимало виконавчих проваджень за борги. Можливо, із цим пов’язана відсутність його сторінок у соцмережах, а також його фотографій в інтернеті”, – йдеться в повідомленні.

Нещодавно він став членом партії “Єдина Росія” та планує балотуватися на незаконних виборах від Херсонської області до Держдуми РФ. За його ініціативою днями в селищі понівечили меморіал пам’яті загиблим місцевим жителям у роки Другої світової війни. Також Вікшнякін бере активну участь у пропагандистських заходах загарбників, а також причетний до захоплення закладів освіти в громаді.

Раніше ми повідомляли, що експрокурор Каховської місцевої прокуратури Володимир Шахов і колишній прокурор, адвокат із Нової Каховки Антон Петренко співпрацюють із російськими загарбниками на окупованій частині Херсонщини.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ