Підтримати нас

Росіяни блокують берег у Старій Збур'ївці та риють дивні окопи

Vgoru
Автор статті
07 листопада 2022 15:45
1,439
Поширити:

У Старій Збур'ївці на Херсонщині окупанти заблокували вихід до річки та риють окопи глибиною не більше ніж 50 сантиметрів. 

Про це розповів журналістам Медіаплатформи “Вгору” чинний староста села Віктор Маруняк. 

“Заблокували весь берег у Старій Збур'ївці. Поставили бетонні перекриття. Риють дивні окопи, які глибиною не більше ніж 50 сантиметрів. Глибше вони не зможуть рити, бо там вже вода. Навіщо це роблять, не зрозуміло. Також є поки поодинокі факти заселення будинків місцевих жителів колаборантами з херсонської колонії № 90 та їхніми родинами. І в селі багато п'яних російських “мобілізованих”, – зазначив Маруняк. 

Також, за його словами, значна частинка прихильників “руського миру” вже виїхала з громади. Про факти насильницької депортації мирних жителів наразі інформації немає, але власними діями росіяни все роблять, щоби спровокувати людей виїжджати. Наразі вже не працює значна частина магазині та ринків у громаді. 

Раніше ми повідомляли, що у селищі Любимівка на Херсонщині російські військові вилучають автобуси, легкові автомобілі та вантажівки. Повністю розграбовані місцеві СТО та автопарки.   

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ