Підтримати нас

Російські загарбники призначили “керівника” бюро судмедекспертизи

Vgoru
Автор статті
20 серпня 2022 12:45
691
Поширити:

Бюро судово-медичної експертизи “очолив” констянтин ухов, який був членом виконавчого комітету Каховської міської ради. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, посилаючись на власні джерела.

«Захоплення бюро судмедекспертизи дозволяє окупантам виписувати вигідні для них «висновки» про причини смерті й приховувати сліди їхніх злочинів», – розповіли Центру співробітники установи на умовах анонімності.

За даними видання, ухов — один із найбільш привілейованих членів команди міського голови Каховки Віталія Немерця, який виїхав з Херсонщини на підконтрольну українську територію ще на початку квітня. Завдяки дружбі з Немерцем костянтин ухов потрапив до списків кандидатів у депутати Каховської міськради від партії «Слуга народу», але не був обраний. Компенсацією стало його членство в складі виконкому Каховської міськради.

Останніми роками костянтин ухов працював завідувачем Каховського та Новокаховського відділень «Бюро судово-медичної експертизи» Херсонської облради. У 2021 році він намагався очолити обласну комунальну установу.

Раніше повідомлялося, що до весни 2020 року Ухов також працював паталогоанатомом у Каховській центральній міській лікарні імені родини Панкеєвих. Його звільнили після того, як тодішня директорка ЦМЛ Олена Мазур публічно обвинуватила його в незаконному вимаганні грошей з родичів померлих.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ