Підтримати нас

Російські окупанти викрали ще одного жителя Херсона

Vgoru
Автор статті
04 квітня 2022 17:59
1,981
Поширити:

На Херсонщині продовжують зникати люди. Рідні розшукують Миколу Миронюка, 1965 року народження. Про обставини зникнення чоловіка написав у Фейсбуці його син Олександр:

 

“24 березня батько виїхав на велосипеді на ринок за молоком. Але сказав, що хоче подивитися, чи буде мітинг. Орієнтовно о 12.45 його побили та затримали біля кінотеатру Україна. Думаю що його запам'ятали, тому що він приїжджав раніше”.

За кілька годин за місцем проживання був обшук, приїхало три автомобілі з маркуванням “Z”, деякі на херсонських номерах, продовжує син зниклого: 

“Люди у формі з автоматами і кілька в цивільному намагалися знайти зброю, але не знайшли, вдома були сестра та мама. Приїжджали з батьком, розмовляти та підходити не дозволяли, у батька була натягнута шапка на очі та замотана скотчем, ніс розбитий, рот у крові. Я спілкувався телефоном з кимось через телефон мами і говорив що вдома зброї немає, але вони не слухали. Після трьох дзвінків вони сказали мені не дзвонити”.

Як розповідає хлопець, його батько - шукач скарбів, і входить до пошукової групи:

“Звичайно, вдома лежали старі залізки, деякі уламки від зброї і старі гільзи, це все за словами мами, забрали в пакет з собою. Жодних контактів не залишали, на питання як зв'язатися сказали, що батько вийде на зв'язок, його телефон включиться. І якщо потрібно, вони самі зв'яжуться”.

На час цієї публікації жодної інформації не надходило, зв'язку зі зниклим не було. Родина Миколи Миронюка продовжує пошуки.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ