Підтримати нас

Російська масовка планує провести понад 100 мітингів на підтримку референдуму на Херсонщині

Vgoru
01 серпня 2022 11:34
1,007
Поширити:

Мрії московитів щодо “народної підтримки” в Херсонській області виявились абсолютно відірваними від реальності. Тож для імітації бажання приєднатися до росії в тимчасово окупований регіон завезуть масовку із рф.

Прикривати фейкове волевиявлення окупанти планують прокремлівською організацією «волонтери zа росію», яка працює під кураторством фсб. Її учасники мають розосередитися по області, імітуючи підтримку окупації та створюючи масовку для постановчих сюжетів російських пропагандистів.

Про це повідомляє Служба безпеки України на основі перехоплених російських документів, які регламентують проведення фейкового референдуму рф на тимчасово окупованій території Херсонщини.

Всього “активісти” планують провести 140 проросійських пікетів, понад 30 з яких має відбутися в Херсоні. Висвітлювати цей “шабаш” будуть підконтрольні кремлю медіаресурси та блогери, яких масово перекидають до регіону.

Крім того, представники окупаційної адміністрації отримали завдання від своїх московських кураторів щодо створення 20 «виборчих комісій» під керівництвом місцевих колаборантів. Склад «виборчкомів» мали затвердити вже до 1 серпня цього року. При цьому фінальна дата самого голосування поки не встановлена.

За даними СБУ, для посилення електоральної підтримки загарбники пропонують роздавати продуктові набори та стартові пакети російських мобільних операторів. Та попри активну діяльність, плани загарбників розбиваються о спротив херсонців. Колаборанти «доповідають» своїм російським керівникам, що люди не сприймають ідеї «приєднання», чинять активний спротив та очікують на звільнення регіону від агресорів.

Наразі СБУ ідентифікувала та встановила місцеперебування всіх зрадників та їх «координаторів» із рф, причетних до організації псевдореферендуму. Тривають комплексні заходи для притягнення винних до відповідальності.

На головному фото: під час березневих мітингів у Херсоні містяни показали свою справжню позицію

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ