Підтримати нас

російська армія, відступивши від Херсона, втратила можливість проводити масштабні наземні операції, – британська розвідка

Vgoru
02 грудня 2022 14:36
1,270
Поширити:

Відступ окупантів із правобережжя Херсонщини послабив можливості рф проводити масштабні операції. Про це йдеться в щоденному огляді Міністерства оборони Великої Британії за 2 грудня.

За даними розвідки Сполученого Королівства, російським підрозділам логістики тепер буде доволі складно доставляти зброю, продукти та додаткові сили. Оскільки в загарбників віднині немає прямого залізничного сполучення. 

“Їм потрібно буде виконувати додаткові трудомісткі завантаження та розвантаження із залізниці на автомобільний транспорт, а дороги згодом залишатимуться вразливими для української артилерії. І ця загроза, з високою ймовірністю, спонукала російських логістів перемістити вузли постачання, у тому числі залізничні перевантажувальні пункти, далі на південь і схід», – йдеться в огляді.

У зв’язку з цим, вважають розвідники, російська армія відчуває дефіцит боєприпасів. Що, ймовірно, є одним із головних чинників, які обмежують потенціал країни-агресорки відновити масштабні наземні операції.

Нагадаємо, раніше британська розвідка повідомляла, що відступ росіян із Херсона був злагодженішим за попередні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ