Підтримати нас

Рятувальники надали консультативну допомогу місцевій пожежній охороні

Автор статті
10 листопада 2017 03:06
570
Поширити:

В рамках проведення місячника пожежної безпеки в житлі співробітниками Чаплинського районного сектору ГУДСНС України у Херсонській області було проведено перевірку боєздатності місцевої пожежної охорони Сивашської ОТГ в с. Григорівка, яка нещодавно отримала нову пожежну автоцистерну на базі автомобіля ЗІЛ-131 від Посольства Республіки Польща в Україні в якості гранду.

Перевіряли наявність відповідних приміщень  для техніки та особового складу, комплектацію пожежного автомобіля пожежно-технічним озброєнням, забезпеченість спеціальним одягом і спорядженням. Також було відпрацьовано оперативне розгортання з подачею ствола «Б» з установкою пожежного автомобіля на пожежне водоймище.

Співробітниками районного сектору були надані пропозиції та рекомендації по вдосконаленню бойової майстерності особового складу, керівництву по необхідному обладнанню приміщень та забезпечення особового складу спеціальним одягом і спорядженням.

Керівництво Сивашської ОТГ виразило щиру подяку рятувальникам за надання дійсно практичної допомоги в організації роботи МПО. 

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ