Підтримати нас

Реформа поліції: хто відповідає за безпеку у громадах?

Vgoru
Автор статті
31 серпня 2021 16:00
995
Поширити:

У четвер, 2 вересня о 14:00 відбудеться онлайн-дискусія: "Реформування поліції, як втілюється в життя безпека у громадах?" з переглядом фільму із добірки Docudays UA "Відкритий урок". Стрічка розповідає, як наші правоохоронці готувалися до “Євро-2012”.

Як відомо, реформування поліції триває вже 6 років. Залучені чималі кошти, використаний закордонний досвід, створені нові підрозділи.

Для мешканців міст та сіл було обіцяно поліцейських офіцерів громади (ПОГ), які оперативно, на місцях, реагують на порушення безпеки. На сьогодні Херсонщина не має жодного офіцера громади. Хоча після децентралізації на  громади  покладена місія утримання ПОГів, держава  надає кошти лише їм на заробітну плату.

Чи впораються з цим навантаженням громади? Розмову вестимемо разом з нашою експерткою Наталією Бімбірайте, керівницею проєкту “Шерифи для нових громад”, яка вже понад чотири роки досліджує безпекові питання у малих та середніх громадах.

Тож доєднуйтесь до перегляду фільму та обговорення. Перегляд фільму та дискусія за  посиланням: https://us06web.zoom.us/j/98006868405

Щоб не забути про цю подію, реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/UVUKxBXygiXPSuMf6 І вам надішлють нагадування.

Захід організовано Кіноклубом Docudays UA при Благодійній організації "Фонд милосердя та здоров'я" в партнерстві з “Мережею DOCU/CLUB за реформи” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ