Підтримати нас

Радника Мангера звинувачують у службовій підробці

Автор статті
15 лютого 2019 11:55
1,108
Поширити:

Правоохоронці звинувачують радника голови Херсонської обласної ради з питань розвитку інвестицій та економіки області Віктора Миколайовича Бубликова у злочині за ч. 1 ст. 366 Кримінального Кодексу України, - підробці офіційних документів.

Санкція статті передбачає штраф до 4 250 гривень, або до трьох років обмеження волі ­­з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Подробиці злочину не коментуються. Але, як нам стало відомо, обвинувальний акт направлено до суду й справа вже призначена до розгляду. Перше засідання відбудеться під голованям судді Херсонського міського суду Юлії Бочко 16 квітня о 10:00 год.

Згідно з офіційними відомостями, розміщеними на сайті Центральної виборчої комісії, Бубликов Віктор Миколайович у 2014 році балотувався до Верховної Ради від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», №56. Про себе вказав, що народився 23 вересня 1952 року, громадянин України, має загальну середню освіту, директор товариства з обмеженою відповідальністю «Транспортно-експедиційна компанія «Олімп-груп».

Однак за два роки до того, у 2010 році, ставши депутатом Херсонської обласної ради VI скликання (теж від «Сильної України»), Віктор Миколайович запевняв, що має вищу освіту - закінчив Ленінградську вищу профспілкову школу.

Крім того, згідно з автобіографією:

- почав трудовий шлях в Палаці культури текстильників Херсонського бавовняного комбінату;

- з 1972 по 1974 рік служив в лавах Радянської Армії. Після демобілізації працював у відділі пропаганди Херсонського обкому комсомолу;

- з вересня 1982 року по червень 1987 року працював директором Херсонського обласного Будинку Вчителя;

- з 1987 року затверджений директором споруджуваного Палацу культури ВО «Херсонський комбайновий завод ім. Петровського»;

- в 1992 році створив транспортно-експедиторську компанію «Олімп», де працює по теперішній час;

- з 1996 по 1997 рік був національним експертом ЮНИДО (організація з промислового розвитку регіонів при ООН).

- співавтор проекту Євроазіатського транспортного коридору;

- у 1998 році обраний депутатом Херсонської міської ради, головою діючої комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, обліку, бюджету, фінансів та цін;

- до цього двічі був обраний депутатом Суворовської районної ради;

- у 2001 році обраний членом-кореспондентом Інженерної Академії України;

- у 2002 році призначений радником з економічних питань на громадських засадах голови Херсонської обласної ради;

- у 2010 році призначений радником голови обласної державної адміністрації на громадських засадах.

Одружений. Судимість відсутня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ