Підтримати нас

Протест власників авто на єврономерах: Нацполіція ухвалила рішення розблокувати всі перекриті дороги

Автор статті
21 листопада 2018 11:02
673
Поширити:

МВС прийняло рішення про розблокування всіх доріг, які перекрили власники авто на єврономерах в рамках акції протесту.

Про це повідомив глава відомства Арсен Авакова, передає nv.ua.

"Ліберальна лояльність до "евробляхерів" закінчилася там, де вони перетворили право на протест в утиски прав інших. Поліція буде працювати в рамках закону, але в разі непокори - жорстко", - написав він у своєму Twitter.

У прес-службі Нацполіції уточнили, що на ранок середи, 21 листопада, на дорогах України участь в акції протесту брали понад 1000 осіб.

Найбільша кількість зафіксована в Дніпропетровській (160 осіб/90 авто), Житомирській (100 осіб/50 авто), Львівській (150 осіб/70 авто) та Чернігівській областях (150 осіб/82 авто).

Частково обмежено рух на дорогах в семи областях країни: Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській і Чернігівській.

Поліція відкрила п'ять кримінальних проваджень за фактом блокування транспортних комунікацій по ст. 279 КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту та позбавлення волі.

Такі провадження відкриті за фактом блокування доріг в Рівненській, Черкаській, Чернігівській та Житомирській областях.

20 листопада в Києві і на низці доріг у всіх областях України почалася всеукраїнська акція протесту, організована власниками автомобілів на єврономерах.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ