Підтримати нас

ПриватБанк презентував програму КУБ головам місцевих рад та депутатам Скадовщини

30 січня 2017 10:59
188
Поширити:

25 січня перед початком колегії Скадовської районної державної адміністрації ПриватБанк презентував головам місцевих рад та депутатам програму КУБ «Країна успішного бізнесу» - проект, який покликаний допомогти вирішити проблему безробіття в нашій державі і, зокрема, у районі.

Присутні ознайомилися з можливостями отримати фінансування для розвитку малого та середнього бізнесу у 2017-2018 роках.
       
- Наявність і чисельність середнього класу - основний фактор суспільства з розвиненою економікою. Основу цього класу в усьому світі становить малий і середній бізнес, - сказав перший заступник голови адміністрації Сергій Павленко. - Тому влада надає велике значення підтримці і розвитку малого та середнього бізнесу, і для цих цілей ми готові прийняти відповідний план, розробити програму. Кожен підприємець може запропонувати свій бізнес-проект на розгляд, щоб отримати фінансову підтримку.


Програму презентував керівник Скадовського відділення ПриватБанку Роман Кондрашов. "Головна мета амбітної програми - створення  в Україні одного мільйона робочих місць протягом двох років”, - зазначив Роман.
   
У Херсонській області інвестиції для старту або для розвитку власної справи отримали вже близько 70 підприємців - загалом в Україні їх уже 5388. Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємець Оксана Лебедєва. Наступними в області успішними учасниками проекту стали підприємство Автоагроексперт-Південь», яке отримало в кредит 89 000 грн, та магазин "Кооператор” із Нововоронцовки (50 000 грн).

Кількість профінансованих проектів постійно зростає – при цьому жителі Скадовська продовжують виявляти особливу активність (14 підтриманих проектів плюс нові заявки). Тільки у січні 2017 року інвестиції для розвитку бізнесу отримали 5 скадовських підприємців.

Присутні в залі голови місцевих рад і депутати Скадовщини долучилися до активного обговорення програми та особливостей її реалізації у районі. Перед початком колегії було вирішено розробити пропозиції і детально розглянути їх на депутатських комісіях.  


Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ