Підтримати нас

Президент підписав указ про призначення суддів у Херсоні. Що відомо

09 травня 2024 09:27
769
Поширити:
Фото: судово-юридична газета

Володимир Зеленський підписав указ про призначення Дмитра Арчакова та Ганну Кушнір до Херсонського міського суду. 

Про це йдеться на сторінці офіційного інтернет-представництва Президента.

У матеріалі зазначається, що одна із суддів – Ганна Кушнір.

У 2007 році вона закінчила Одеську національну юридичну академію. Кушнір здобула повну вищу освіту за спеціальністю “Правознавство” та отримала кваліфікацію магістра права.

30 травня 2017 року до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України вона відправила заяву про допуск до участі в доборі кандидатів на посаду судді.

25 вересня 2017 року Кушнір допустили до участі в доборі кандидатів без складення відбіркового іспиту.

Вища кваліфікаційна комісія суддів від 14 вересня 2023 року визначила рейтинг кандидатів на посаду судді Херсонського міського суду Херсонської області, у якому вона посіла першість.

Дмитро Арчаков у 2005 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство».

14 вересня 2023 року за результатами співбесіди Арчакова, Вища кваліфікаційна комісія суддів прийняла рішення про відповідність його на призначення посади судді.

  • 30 квітня Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити суддю Білозерського районного суду Херсонської області Анну Білу-Кисельову. За результатами подання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, співбесіди та дослідженим досьє Білої-Кисельової підтвердили нездатність її виконувати свої обов'язки. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ