Підтримати нас

Пожежі в екосистемах та знищений вогнем сарай

08 червня 2020 09:00
655
Поширити:

За минулу добу на території області 10 разів горіла суха трава, очерет та сміття, загальна площа пожеж склала понад 1,7 га. З початку року в екосистемах області вже ліквідовано 412 пожеж на площі 141,24 га.

Також, за повідомленнями ГУ ДСНС України в Херсонській області, рятувальники ліквідували пожежі у Станіславі та Урожайному.

Так, у неділю, 7 червня, о 14:33 до добровільної пожежної команди села Станіслав, Білозерського району надійшло повідомлення, що по вул. Фітовій горить сухостій та існує загроза перекидання полум’я на  розташовані поблизу покинуті будівлі.

По прибуттю підрозділу інформація підтвердилась. Гасіння ускладнювали пориви вітру з Дніпро-Бузького лиману, щоб загасити вогонь, пожежній команді знадобилося близько години. Причина пожежі встановлюється.

Згорів сарай, згоріло сіно

Цього ж дня, о 19:38, на пункт зв’язку 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Бериславського району надійшло повідомлення про пожежу на території приватного будинку у селі Урожайне по вул. Новій.

На місці події рятувальники побачили, що горить сарай, пожежу на площі 15 кв.м ліквідували  о 20:40. В результаті вогнем знищено 50 тюків сіна. Причина пожежі встановлюється.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ