Підтримати нас

Пожежі на Херсонщині: згоріле горище та двигун автомобіля

03 червня 2020 13:00
435
Поширити:

За минулу добу на території області чотири рази горіла суха трава та сміття, загальна площа пожеж склала понад 1 га.

Також, за повідомленнями ГУ ДСНС України в Херсонській області, рятувальники ліквідували пожежі у Херсоні та Олешках.

Згоріло горище

Так, 2 червня, о 15:38 на номер Служби «101» Олешок надійшло повідомлення про загоряння перекриття житлового будинку по вул. Зеленій. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 80 кв. м, на щастя, вогонь не дістався житлових кімнат.

З’ясувалося,  а момент виникнення пожежі господарі були вдома та помітили дим з-під покрівлі. Одразу ж викликали рятувальників. До прибуття пожежного підрозділу намагались самостійно гасити полум’я, та марно. Найімовірніше, причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки.

Бережися автомобіля

А о 16:09 пожежні отримали повідомлення, що у Херсоні по вул. Перекопській загорівся автомобіль. Приїхавши туди, рятувальники побачили охоплений вогнем автомобіль BMW та швидко ліквідували пожежу.

Як виявилося, водій припаркував автівку та пішов у власних справах. Перехожі побачили з-під капота дим та викликали рятувальників. Водій, повернувшись через кілька хвилин, спробував загасити пожежу за допомогою вогнегасника, але це йому не вдалося. Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники звертаються херсонців: якщо ви стали свідком пожежі, одразу телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ