Підтримати нас

Попри карантин, Юрій Гусєв не відступається від ідеї “нового Лас-Вегасу”

Автор статті
02 жовтня 2020 10:00
775
Поширити:

Голова Херсонської обласної держадміністрації Юрій Гусєв дав велике інтерв'ю виданню "Українські новини", в якому, зокрема, вчергове розповів, наскільки, на його думку, приваблива Херсонщина для розвитку грального бізнесу.

"Торік, у жовтні, за моєю ініціативою в Херсоні відбувся перший український форум грального бізнесу, - нагадав Гусєв. - Ми залучили до участі в ньому представників із Грузії, де гральний бізнес працює. Саме досвід цієї країни і надихнув нас на те, що Херсонщина може стати успішним проектом легалізації грального бізнесу, залучення інвестицій і створення робочих місць".

Він додав, що рік тому під час форуму з народними депутатами обговорював ідею створення регіональної гральної зони в Херсонській області. Крім того, за словами херсонського "губернатора", під час свого недавнього візиту на Херсонщину прем'єр-міністр Денис Шмигаль дав доручення розглянути створення такої зони "відповідно до прийнятого закону".

За словами Юрія Гусєва, у даний час розробляється концепція гральної зони для регіону. Хто конкретно бере участь у цій розробці, голова ХОДА не озвучив.

Важко оцінити, наскільки важливий зараз для Херсонської області розвиток такого "екзотичного" напрямку діяльності, як гральний бізнес. Створення нових робочих місць і відрахування в бюджет - це, звичайно, гарні перспективи. Але здається, що в регіоні нині цілий ряд набагато більш насущних проблем, які все ще чекають вирішення. До того ж, стрімке поширення коронавірусної інфекції та посилення карантинних обмежень можуть відкласти виконання далекосяжних планів по зведенню на Херсонщині "нового Лас-Вегаса" на невизначений термін.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ