Підтримати нас

Поліція закликає бути обачними під час телефонних розмов з незнайомцями

Автор статті
24 грудня 2019 15:30
854
Поширити:

В поліцію Новотроїцького відділення поліції звернувся 46-річний мешканець району.

Чоловік розповів, що потрапив на гачок шахраїв та залишився без 72 тисяч гривень. Наразі поліція з’ясовує усі обставини події.

У суботу, 21 грудня, в Новотроїцьке відділення поліції звернувся житель району та розповів, що днями йому зателефонував невідомий чоловік. Незнайомець представився посередником фірми по імпорту добрив і запропонував низьку ціну на свій товар та вигідні умови доставки. Не вагаючись, 46-річний чоловік погодився та перерахував понад 72000 гривень на картковий рахунок посередника. Проте покупець свій товар в обумовлений термін не отримав.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство». Поліція вживає заходів по встановленню особи зловмисника та закликає громадян бути більш обачними під час телефонних розмов з незнайомцями, особливо при купівлі товару, який ви не бачите. Не кваптесь перераховувати гроші за покупку наперед, особливо великі суми. Дочекайтесь замовлений товар, перевірте його якісь, наявність відповідних документів і лише після цього перераховуйте гроші.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ