Підтримати нас

Поліція розкрила вбивство в Олешках. Кримінальні події доби

09 жовтня 2020 06:00
228
Поширити:

Як повідомив відділ комунікації Нацполіції у Херсонській області, упродовж минулої доби до поліції надійшло 590 заяв і повідомлень, серед яких 88 містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано одразу 5 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в результаті яких двоє людей загинуло та троє - отримали травми. За порушення Правил патрульні склали 178 адмінпротоколів, з них 12 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Крадії розперезалися

У Херсоні в мікрорайоні Північний невідомий викрав у 57-річного жителя з літньої кухні телевізор «LG». 

Також у селі Наталівка Каховського району невідомий крадій зламав на вхідних дверях замок, проник до будинку місцевої жительки і викрав два телевізори, телеантену та гроші - 300 доларів США. Проводиться перевірка.

Крім того, у Генічеську зловмисники розбили в автомобілі 32-річного заявника «ВАЗ-2101» водійське скло та викрали автомагнітолу й акумуляторну батарею. Проводиться перевірка за всіма цими фактами.

Мірялися зарплатами. В Олешках сталося зухвале вбивство

Днями в Олешках перехожий виявив у кущах тіло невідомого зі слідами насильницької смерті. Слідчо-оперативна група Олешківського відділення поліції під час огляду тіла  виявила два ножових поранення грудної клітини. Незабаром встановили особу загиблого. Ним виявився 51-річний житель Миколаївської області, який приїхав в Олешки на заробітки. 

Під час огляду прилеглої території поліцейські побачили сліди волочіння, які привели у двір місцевого жителя. Власник будинку пояснив, що напередодні ввечері загиблий був у нього в гостях,  разом з іншими знайомими вони вживали спиртне. Але близько опівночі господар пішов відпочивати, а застілля продовжилося без нього. Що сталося потім, чоловік нібито не знав. Поліцейські встановили особи всіх учасників застілля, поспілкувалися з ними, і один з гостей, 37-річний чоловік, викликав підозри. Він сильно нервував, постійно плутався в описах подій і, зрештою, зізнався в  злочині.

Підозрюваний пояснив, що коли всі пішли відпочивати, між ним та потерпілим розпочався конфлікт. За попередньою версією, причиною сварки став нерівний розмір оплати праці чоловіків. Тож зловмисник схопив ніж і двічі вдарив потерпілого. Потім витягнув тіло з будинку і покинув у кущах.

Нині громадянин затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ