Підтримати нас

Поліція радить, як уберегти майно від крадіїв

Vgoru
28 листопада 2018 05:34
256
Поширити:

До поліції Херсонщини надходять повідомлення різного характеру про крадіжки з квартир та будинків. Предметом можуть стати, як гроші, ювелірні вироби, дорога техніка, так і незначні предмети побуту.

Як приклад, вчора в чергову частину Генічеського відділу поліції звернувся 39-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідомі віджали металопластикове вікно, проникли в середину будинку та здійснили крадіжку сумки з документами та гроші в сумі 700 Євро. Заявник на цей час перебував вдома, але не почув спритних крадіїв.

Цього ж дня в Голопристанське відділення поліції зателефонував житель одного з селищ району. Чоловік повідомив, що повернувшись з відрядження побачив зламані двері в свій будинок та виявив крадіжку електротехніки, посуду та особистих речей.  

А 36-річний житель Каховки залишив незачиненими на ніч двері у літню кухню. Зловмисники скористались його недбалістю та викрали велосипед  «Azimut»  та мікрохвильову піч.

Шановні громадяни! Зверніть увагу, що більша кількість крадіжок скоються шляхом вільного доступу до квартир та будинків.

Радимо вам дотримуватись наступних рекомендацій:

- виходячи з помешкання навіть на короткий час, закривайте двері на замок;

- перевіряйте, чи зачинені всі вікна та двері балкону;

- не впускайте в квартиру незнайомих людей;

- не розповідайте про свої доходи, придбання, заплановані відпустки та відрядження навіть добрим знайомим;

- прийміть запобіжні заходи встановивши решітки, надійні двері, замки й сигналізаційні системи.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ