Підтримати нас

Поліцейські виявили автомобіль з підробленими документами

25 травня 2020 13:33
572
Поширити:

Сьогодні, 25 травня, на стаціонарному посту поліції «Шилова Балка» інспектори групи швидкого реагування Бериславського відділу поліції зупинили легковий автомобіль «Форд» за порушення Правил дорожнього руху.

Як згодом з’ясувалося, водій-порушник керував транспортним засобом з підробленим техпаспортом.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час несення служби поліцейські побачили автомобіль «Форд Мондео». Лобове скло у транспортного засобу було затоноване і інспектори зупинили автівку для перевірки. За кермом перебував 26-річний житель с. Милове Бериславського району. Під час перевірки документів працівники поліції звернули увагу, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу відрізняється від встановленого зразка. Також з’ясувалося, що запис у техпаспорті не відповідає наявному номеру кузова автомобіля, а державні номерні знаки вироблені поза умовами заводу-виробника.

Як повідомив начальник Бериславського відділу поліції Роман Панасюк, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка доставила «Форд» на спеціальний майданчик тимчасового утримання транспортних засобів ГУНП в Херсонській області. Свідоцтво про реєстрацію вилучене та направлене в експертно-криміналістичний центр на дослідження задля перевірки його справжності. Попередня правова кваліфікація події – ст. 290 Кримінального кодексу України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в сумі від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ