Підтримати нас

Поліцейські затримали «злодія в законі»

Автор статті
27 грудня 2019 08:45
610
Поширити:

Вчора, 26 грудня, в Новій Каховці працівники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з бійцями роти поліції особливого призначення затримали 54-річного громадянина, який перебуває в міждержавному розшуку.

Також встановлено, що затриманий відноситься до категорії «злодій в законі». Наразі державною міграційною службою вирішується питання про його поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Як розповів начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, оперативники карного розшуку отримали інформацію, що на території м. Нова Каховка переховується чоловік, який оголошений у міждержавний розшук. Вчора ввечері поліцейські затримали його в одному з розважальних закладів міста. Ним виявився 54-річний громадянин Росії. Чоловік раніше судимий, в 1997 році в м. Москва отримав статус «злодія в законі». На даний час він має заборону на в’їзд в Україну до січня 2022 року.

Наразі встановлюється, яким шляхом та з якою метою розшукуваний потрапив на територію Херсонщини. Також обласним управлінням міграційної служби до суду направлено клопотання для вирішення питання про його поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з подальшою передачею країні-ініціатору розшуку.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ