Підтримати нас

Поліцейські викрили чергового лісового браконьєра

Автор статті
13 січня 2020 14:15
675
Поширити:

Вчора, 12 січня, о 19:30 інспектори сектору реагування Скадовського відділення поліції у с. Красне зупинили автомобіль марки «Москвич» з причепом, в якому знаходились стовбури дерев акації та шовковиці. Документів на деревину у водія не було, тому інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

За словами начальника Скадовського відділення поліції Олексія Пєшкова, водію 65 років і він місцевий мешканець. У багажнику його автівки поліцейські виявили бензопилу. Чоловік пояснив правоохоронцям, що спиляв дерева для опалювання власного будинку.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Автівку з причепом та деревиною, а також бензопилу поліцейські вилучили і доставили у відділення поліції в якості речових доказів. За даним фактом слідчими в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

Санкція статті передбачає штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ