Підтримати нас

Поліцейські виявили в херсонця зброю та боєприпаси

Автор статті
28 жовтня 2019 11:15
683
Поширити:

Сьогодні, 28 жовтня, в Корабельному районі працівники поліції провели санкціонований обшук в помешканні 43-річного чоловіка.

В ході слідчих дій в його кімнаті та на кухні були виявлені кілька предметів, схожих на пістолети, автомати та інше. Наразі вирішується питання про обрання правопорушнику міри запобіжного заходу. Йому може загрожувати позбавлення волі на 7 років.

Оперативники Корабельного відділення поліції отримали інформацію, що 43-річний житель району може у себе вдома зберігати вогнепальну зброю. В рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, сьогодні працівники поліції провели в квартирі чоловіка санкціонований обшук. На кухні поліцейські виявили кілька предметів, схожих на пістолети. А під час огляду спальної кімнати виявилося, що чоловік незаконно зберігає ще й предмети, схожі на автомати та глушники, корпус гранати РГД-5 і запал до неї, кілька предметів, схожих на холодну зброю, та понад 30 патронів до зброї армійських зразків.

Як розповів начальник Корабельного відділення поліції Андрій Сколібог, правопорушник раніше до кримінальної відповідальності не притягався. З його слів, усі предмети він купив через Інтернет рік тому, як макети. Усе вилучене направлено на дослідження в Херсонський експертно-криміналістичний центр. Встановлюється справжнє походження вилученого та з якою метою правопорушник зберігав заборонені предмети. Санкція за кримінальне правопорушення, в скоєнні якого підозрюється громадянин, передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ