Підтримати нас

Поліція Херсонщини продемонструвала систему “Безпечне місто”

Автор статті
16 лютого 2021 15:25
761
Поширити:

У Ситуаційному центрі начальник Головного управління поліції Херсонщини Олександр Прокудін продемонстрував можливості високотехнологічної інтелектуальної системи відеоспостереження.

«Система є комплексом високотехнологічних та організаційних заходів у галузі відеоспостереження. Вона дозволяє моніторити ситуацію в місті та області, відстежувати пересування зловмисників, вести пошук викрадених автомобілів, транспортних засобів, що покинули місце ДТП, та пошук об’єктів за різними параметрами (частковим збігом номерного знака, моделі та марки транспортного засобу, кольором, напрямком руху, тощо), розпізнавати обличчя осіб та здійснювати пошук особи за прикметами, наприклад, за кольором одягу» - розповів Олександр Прокудін.

Нині в Херсоні функціонують 88 відеокамер, в області їх – 160, з яких 60 підключені до аналітичної системи. Камери можуть фіксувати дані, аналізувати і зберігати їх. Це дозволяє отримувати інформацію як в реальному часі, так і з архівів. 

«На прикладі високотехнологічної системи відеоаналітики та відеоспостереження «Безпечне місто» ми побачили ефективну допомогу поліцейським у розкритті злочинів. Поліція Херсонщини постійно контактує з представниками міської та обласної влади, бізнесу та громадськості для розвитку даного проєкту. Ми пропонуємо громадським закладам, комунальним підприємствам співпрацювати з поліцією, приєднати своє відеоспостереження до системи «Безпечне місто» та «Безпечна Херсонщина», і так  зробити область безпечнішою» - підсумував Прокудін.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ