Підтримати нас

Поліція Херсонщини повідомила про основні події та злочини минулої доби

Vgoru
11 червня 2021 08:30
1,126
Поширити:

За минулу добу підрозділами Національної поліції в Херсонській області зареєстровано 534 заяви і повідомлення, серед яких 80 звернень мають ознаки кримінального правопорушення.

За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода. Як результат  - одна людина травмована. За добу склали 87 адміністративних протоколів про порушення Правил дорожнього руху , із них 9 – за керування транспортом у нетверезому стані.

Ось деякі приклади кримінальних правопорушень.

У Херсонське районне управління поліції звернулася 63-річна жителька мікрорайону «Таврійський». Жінка сказала, що їй зателефонував незнайомий чоловік, представився банківським працівником. У ході розмови жінка дала реквізити своєї банківської картки, після телефонної розмови з її картки  зникли 7500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

А у Генічеський відділ поліції звернувся житель одного з населених пунктів. Він розповів, що три тижні тому з його домоволодіння двоє односельців викрали телевізор та мобільний телефон "Редмі 9А". За даним фактом працівниками поліції проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ