Підтримати нас

Поліцейські за 4 доби затримали особливо небезпечного зловмисника

Автор статті
24 вересня 2021 10:36
944
Поширити:

На Херсонщині поліцейські шукали його чотири доби, повідомив відділ комунікації поліції.

Напередодні, 19 вересня, в одному з дачних кооперативів Нової Каховки він ударив чоловіка ножем у шию та втік. Потерпілого доставили в лікарню, де  прооперували. Учора, близько 14:00, оперативники управління карного розшуку   затримали підозрюваного в Корабельному районі Херсона. На  рахунку затриманого вбивство, два замахи на вбивство, розбій, вимагання та незаконне поводження зі зброєю.

Поліцейські встановили: до скоєного злочину причетний 39-річний уродженець Донецької області. Того дня, близько 12:00, він приїхав на автомобілі до 51-річного потерпілого на дачу. Під час розмови між ними стався конфлікт, гість вдарив господаря ділянки ножем у шию та втік. 

До того ж, оперативники дізналися, що підозрюваного розшукують колеги з Одеської області. Як з’ясувалося, до цієї події на рахунку зловмисника вже було вбивство, замах на вбивство, декілька розбійних нападів, вимагання та незаконне поводження зі зброєю, він   перебував у розшуку.

На пошуки зловмисника орієнтували всі підрозділи обласної поліції. Також орієнтування з фотографіями поширили у ЗМІ та соціальних мережах. І вже вчора розшукали  фігуранта на території обласного центру в Корабельному районі. Його затримали на підставі ухвали суду.

За фактом замаху на вбивство слідчими Каховського районного відділу поліції розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.15 "Замах на злочин" Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" КК України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ