Підтримати нас

Подробиці резонансного вбивства

Vgoru
Автор статті
25 червня 2021 12:00
655
Поширити:

Олександр* наймав квартиру у Марії та два місяці не сплачував за проживання. На початку червня власниця вирішила перевірити стан орендованого житла та витребувати у квартиранта борг.

Жінка боялася сама йти на квартиру, тому зателефонувала знайомому Андрію, домовилися о дев'ятій годині ранку зустрітися біля зданого в оренду житла та піти до мешканця разом.

Андрій трохи запізнився, але Марії на місці не було. Деякий час він почекав її, потім телефонував, але жінка не відповідала. Потрапити у квартиру він теж не зміг, бо двері були зачинені, ніхто на стукіт та дзвінки не реагував. 

Андрій спитав сусідку, чи не бачила вона власницю квартири чи мешканця. Та відповіла, що бачила, як десь о дев’ятій Марія якраз заходила всередину. Запідозривши неладне, вони викликали поліцію.

Правоохоронці вибили двері й побачили, що Марія лежить у кімнаті на підлозі без свідомості, вся в крові. “Швидкою” її терміново доставили до лікарні. Але наступного дня жінка померла.

Під час слідства з’ясувалося, що коли власниця прийшла до квартири, Олександр пиячив. Марія почала його сварити, вимагати сплату оренди, погрожувала в іншому разі поскаржиться синові, який з квартирантом «розбереться». Обурений цими словами чоловік схопив молотка та декілька разів вдарив її по голові. Коли Марія втратила свідомість, він, попатравши її сумку, взяв гаманець, прикраси, та ключі від квартири, де вона проживала. Інші речі викинув в парку біля будівлі. А сам пішов у квартиру домогосподарки та  ще й пограбував її житло.

У той же день квартиранта затримали. Щонайменше до 1 серпня чоловік перебуватиме у слідчому ізоляторі під арештом.

Слідство триває.

Олександру за навмисне вбивство загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

* Імена змінено

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ