Підтримати нас

Підготовку до Економічного форуму в Херсоні обговорили із Послом Грузії

Vgoru
30 січня 2016 11:12
526
Поширити:

У Херсоні перебував Надзвичайний та Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеб.

За участі Посла Грузії та міського голови Володимира Миколаєнка провели розширене засідання та з підготовки до III Балтійсько-Чорноморського економічного форуму та брифінг.

Зокрема, було зазначено, що під час Форуму особливу увагу приділять питанням розвитку транспортної та логістичної сфери, розвитку туризму та готельного бізнесу, а також питанням енергоефективності та енергоринку Херсона та області.

«Економічний форум дасть нам змогу презентувати можливості обласного центру та усієї Херсонщини, налагодити відносини із Грузією, Литовською Республікою, багатьма іншими країнами», - зазначив Володимир Миколаєнко.

У свою чергу Міхеїл Уклеб виступив із пропозицією започаткувати побратимські відносини між Херсоном та портовими містами Грузії – Батумі та Поті, яку міський голова повністю підтримав.

Нагадаємо, що III Балтійсько-Чорноморський економічний форум пройде 17 червня 2016 року. Крім того, в заключний день форуму відбудеться рок-фестиваль «Крок у майбутнє», у якому візьмуть участь виконавці із усієї Європи.

Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ