Підтримати нас

П'ятдесят грамів канабісу та семеро п'яних за рулем: кримінальна хроніка минулої доби

07 грудня 2018 08:11
201
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині?

Упродовж 06 грудня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 516 заяв і повідомлень, серед яких 121 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 2 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 95 адміністративних протоколів із них 7 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Каланчацьке відділення поліції надійшло повідомлення від 51-річного місцевого жителя.  Чоловік розповів, що невідомі проникли в його будинок, звідки скоїли крадіжку грошей в сумі  6000 гривень.  За даним фактом проводиться перевірка.

В Новотроїцьке відділення поліції надійшло повідомлення від 44-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його гараж, звідки викрали електроінструменти та пальне.  За даним фактом проводиться перевірка.

В місті Нова Каховка в ході особистого огляду речей у 24-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили 24 поліетиленових пакетика з речовиною зеленого кольору, схожою на «канабіс», загальною вагою близько 50гр та 2 пакетика з порошкоподібною речовиною. Вилучене направлено на дослідження. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ