Підтримати нас

Партія “єдина росія” втекла з Херсона

Vgoru
28 липня 2022 13:50
1,931
Поширити:

Першою вирішила втекти з Херсона партія “єдина росія”. Її представники заявили, що не можуть більше займатися так званою “гуманітарною діяльністю” через пошкодження Антонівського автомобільного моста. Хоча насправді ця псевдопартія мала займатися підготовкою “референдуму” на Херсонщині. Про це йдеться на сайті Центру стратегічних комунікацій.

"Обстріл Антонівського мосту, який був своєрідною "дорогою життя" для російських військових у тимчасово окупованому Херсоні, крім логістичного, мав і великий психологічний ефект", – йдеться в повідомленні. 

Також, за даними Центру, для військових рф на Херсонщині умови перебування стають дедалі важчими, про що пишуть навіть проросійські пабліки. Наразі розв'язати проблему з постачанням своїх військ окупанти не можуть через наступальні дії ЗСУ. 

 "Херсонські колаборанти Сальдо і Стремоусов наввипередки заявляли, що Антонівським мостом можна рухатись і "проблем із постачанням обласного центру не буде, всупереч успішним ударам ЗСУ". Вірогідно, вони починають розуміти, що якщо вже "Єдина Росія" згорнула свою діяльність, то і їм скоро доведеться тікати", – повідомляє Центр.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів