Підтримати нас

ОТГ Херсонщини знову залишилися без плану

Автор статті
18 жовтня 2019 11:20
1,004
Поширити:

Херсонська обласна рада в п'ятницю, 18 жовтня, відклала розгляд проекту рішення сесії, присвяченого внесенню змін до перспективного плану формування територій громад області.

Нагадаємо, цей документ розробляється вже не перший рік, але жодна з його редакцій все ще не отримала підтримку більшості депутатського корпусу. Не сталося це і під час пленарного засідання чергової сесії. Причина - принципові протиріччя в рядах депутатів щодо того, яким саме чином повинні формуватися в регіоні ОТГ. Консенсусу не вдалося досягти навіть після того, як глава облради Владислав Мангер запросив голів фракцій на спеціальну нараду з цього приводу. Втім, в одному народні обранці все ж погодилися: вони вирішили не приступати до голосування по запропонованому спочатку проекту рішення, відклавши його розгляд на наступну сесію. До того часу документ в черговий раз проаналізують, виправлять, доопрацюють.

Тим часом, календарний рік добігає кінця, і перспектива об'єднаних територіальних громад Херсонщини залишитися без державної інфраструктурної субвенції на наступний рік (що передбачається виключно за умови прийняття того самого перспективного плану формування територій) стає все реальнішою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ