Підтримати нас

Особовий склад російських військових на лівому березі Херсонщини не дуже якісний, – Гуменюк

Vgoru
23 квітня 2023 06:07
642
Поширити:

Росіяни укомплектували особовий склад на лівобережжі Херсонщини здебільшого нещодавно мобілізованими. Підготовка в них неякісна. Про це в ефірі національного Телемарафону повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

“Як правило передній край вони поповнюють тим, кого не шкода, а елітні підрозділи, які готові тримати оборону, вони відтягують трохи далі. Логіка їх нам зрозуміла. Ми знаємо, як готувати нам свої дії", — зазначила Гуменюк.

Також керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня зазначила, що Сили оборони ведуть дуже складну роботу, яка вимагає інформаційної тиші. Оскільки лінія фронту проходить широкою річкою.

"Умови військової операції вимагають, дійсно, інформаційної тиші до тих пір поки це не буде достатньо безпечно для наших військових. Тому треба набратися терпіння. Всі чекають добрих новин і вони їх обов‘язково дочекаються, але ці новини мають бути добрими для якомога більшої кількості наших військових", — каже Гуменюк.

Зокрема окупанти, розуміючи свою патову ситуацію, намагаються показати населенню, що вони прийшли рятувати людей, тому імітують евакуацію, яка насправді є депортацією.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів