Підтримати нас

Окупанти залишили жителів лівобережжя Херсонщини без пенсій та зарплат

Vgoru
Автор статті
18 грудня 2022 13:30
1,229
Поширити:

Жителі окупованого Каховського району, що на лівобережжі Херсонщини, скаржаться на невиплати росіянами «пенсій», «матеріальної допомоги» і зарплат вчителям-колаборантам. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

“Після втечі «посадовців» окупаційних адміністрацій з Каховки, Нової Каховки і Таврійська на місцях залишилися лише деякі «відповідальні» за видачу цих коштів. Однак через суцільний безлад значна частина людей не може дочекатися російських виплат”, – йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі розказали Центру журналістських розслідувань, що борги набігли вже за кілька місяців. Чому “затримують” або не виплачують пенсії та допомогу, окупанти місцевим не пояснюють. 

«В перший день мені сказали, що мене більше нема в списках, а на другий день таки погодились видати 10 тисяч рублів. Але попередили, щоб я більше не приходила, якщо не погоджуюсь «евакуюватися» з Нової Каховки невідомо куди. Я відповіла, що тоді нехай вони йдуть до біса зі своїми виплатами», – розказала жителька Новокаховської міської територіальної громади.

Скаржаться на невиплату зарплати й вчителі з Каховки, які перейшли на бік ворога і «евакуювалися» зі свого міста.

Раніше ми повідомляли, що окупанти шукають партизанів у тимчасово окупованих Бердянську та Мелітополі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ