Підтримати нас

Окупанти втікають з Херсонщини

Vgoru
11 липня 2022 15:20
4,517
Поширити:

Російським загарбникам у нашій області непереливки. 

Час від часу командування ЗСУ повідомляє про артилерійські та ракетні удари, які завдають ворогу величезних втрат. Чорнобаївка, Нова Каховка, казарма росгвардійців на вулиці Пестеля в Херсоні – ось неповний перелік пунктів, де останніми днями лунали потужні вибухи, виснув густий дим і завивали сирени меддопомоги.

Звісно, від такої «гостинності» не витримує психіка. Тож в окупантів все частіше виникає бажання втекти якомога далі від по-справжньому спекотної Херсонщини. От і в ніч з 8 на 9 липня десятеро переляканих вояків сьомої бази (військова частина 09332, Гудаута, невизнана Республіка Абхазія) 49-ї загальновійськової армії вкрали дві автівки з території польового табору в Херсонській області й дали драпака, пише журналіст Роман Цимбалюк у Telegram.

Де вони зараз – ніхто не знає. Поки що росіянам вдалося затримати біля Армянська лише одного втікача. Він прямував вглиб окупованого Криму. Решта дезертирів розчинилися на безмежних південних просторах. Їх пошук взяв під свій особистий контроль командувач 49-ї загальновійськової армії рф.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів