Підтримати нас

Окупанти “призначили керівника” в Зеленопідській громаді на Херсонщині

Vgoru
19 вересня 2022 10:26
533
Поширити:

Російські загарбники “призначили” гауляйтером Зеленопідської громади Каховського району на Херсонщині миколу наумченка, який до повномасштабного вторгнення росії проживав в окупованому Криму. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, посилаючись на місцеве населення. 

Під його «керівництвом» окупанти почали зривати українські прапори в інших селах громади та заселятися до місцевих навчальних закладів.

“Самі окупанти повідомили про підняття 16 і 17 вересня російського триколору на захоплених ними адмінбудівлях старостатів у Костогризовому та Архангельській Слободі. Керував «процесом» призначений ними гауляйтер Зеленопідської громади микола наумченко”, – йдеться в повідомленні. 

За даними видання, у радянські часи микола наумченко працював у місцевому колгоспі агрономом. Після відновлення незалежності України займався дрібним фермерством, а останніми роками разом із донькою проживав у Криму. У середині серпня 2022 року він відібрав ключі від будівлі Зеленопідської сільради в її законних працівників і оголосив себе новим «керманичем» громади. 

Нагадаємо, що раніше прокуратура повідомила про підозру яні гуценко, яка погодилася в червні 2022 року обійняти посаду так званої “очільниці пенсійного фонду” міста Олешки на Херсонщині.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів