Підтримати нас

Окупанти призначили “голову адміністрації” Нової Збур’ївки

Vgoru
11 липня 2022 12:02
1,012
Поширити:

Нею стала колишня інспекторка апарату місцевої сільради Наталія Бебешко. Представляв її так званий “очільник” неіснуючого Голопристанського району Геннадій Недялков. Про призначення нової гауляйтерки Нової Збур’ївки пише Центр журналістських розслідувань із посиланням на місцеві пропагандистські канали росіян.

Наталія Бебешко пообіцяла розпочати з 1 вересня роботу сільських шкіл за російськими «стандартами» і висловила надію, що окупанти «відновлять роботу закритих підприємств». На представлення зрадниці, судячи з опублікованих відео, прийшло не більше півтора десятка людей.

Гауляйтерка Нової Збур’ївки раніше працювала в місцевій сільській раді інспекторкою апарату і директоркою сільського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У 2010 році обиралася депутаткою сільради від Партії регіонів, а в 2015 році – як самовисуванка.

З 2020 року внаслідок адміністративно-територіальної реформи Новозбур’ївську сільраду ліквідували – її приєднали до Голопристанської територіальної громади. А Голопристанський район увійшов до складу Скадовського району.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ