Підтримати нас

Окупанти підірвали два мости на Херсонщині та обстріляли Миколаїв

Vgoru
01 червня 2022 06:35
1,552
Поширити:

За повідомленням Оперативного командування “Південь” на ранок 1 червня, ворог вишукує засоби й заходи протидії контрнаступу наших сил. Окупанти підірвали мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки.

Також війська рф обстріляли Миколаїв касетними боєприпасами з реактивних систем залпового вогню «Торнадо-С» та гармат ствольної далекобійної артилерії "Піон" калібром 203 мм.

“Снаряди розривалися просто у дворі багатоквартирних будинків, нищили господарчі споруди, гаражі містян, пошкодили мережу електропостачання. В багатьох будинках вибиті шибки. Декілька снарядів розірвалися на городах приватних домогосподарств. Жертв та постраждалих немає”, - мовиться у повідомленні ОК “Південь”.

Водночас противник проводив і повітряну розвідку безпілотними літальним апаратом типу «Орлан-10». Бійці нашого зенітно-ракетного підрозділу влучним пострілом знищили повітряного розвідника.

За добу українські ракетно-артилерійські підрозділи та авіація завдали ворогу таких втрат: 70 осіб, самохідну артустановку, 2 зенітних установки, 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої техніки та 5 – автомобільної. Також подавлено 2 командно-спостережних пункти батальйонних тактичних груп противника.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів