Підтримати нас

Окупаційні війська атакували передмістя Херсона, є поранені

20 серпня 2024 16:40
427
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 24 грудня 2023 року

20 серпня окупаційні війська атакували безпілотниками два населені пункти в передмісті Херсона. Унаслідок скидання вибухівки поранення отримали двоє місцевих жителів.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Зазначається, що в Кіндійці вибухову травму та уламкове поранення стопи отримав 62-річний чоловік. На момент атаки він перебував на вулиці.

Також у Садовому на подвірʼї через скидання вибухівки вибухову травму та уламкові поранення ніг отримав 36-річний місцевий житель. Обох чоловіків ушпиталили, йдеться в повідомленні.

  • 20 серпня російські військові атакували дроном Веселе Новокаховської громади на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримала місцева жителька.
  • 19 серпня російські військові обстріляли Херсон. За словами очевидців, було 12 вибухів. Вибухову та закриту черепно-мозкову травми, а також контузію отримала 14-річна дівчинка. Окрім цього, російські військові знищили колекцію рідкісних голубів - загинули одночасно 80 птахів.
  • Упродовж 19 серпня військові РФ атакували 15 населених пунктів Херсонщини. 4 людини дістали поранення, з них - 1 дитина.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів