Підтримати нас

Окупаційна влада на захоплених територіях змушує підприємців відкривати заклади до літнього сезону

Автор статті
09 квітня 2024 18:48
294
Поширити:
Фото: Радіо Свобода "Новини Приазов'я"/ Скадовськ Херсонська область

Міський голова Скадовська Херсонської області Олександр Яковлєв у проєкті Радіо Свободи “Новини Приазов’я” повідомив, що окупаційна влада змушує підприємців, які залишились на окупованій території відкривати свої заклади до літнього сезону.

За словами Яковлєва, незаконна влада зробила інвентаризацію закладів на березі моря.
 

“Якщо ви не будете відкриватися, то ми його чи заберемо, чи, можливо, в якесь управління візьмемо і когось поставимо іншого, хто буде працювати на ваших об'єктах, не звертаючи на права власності», – додав він. 
 Також за даними очільника, на території Скадовська Херсонської області налічувалось понад 20 таборів, в яких розмістились військові РФ:

"Отже, говорити про нормальне функціонування там якихось курортних закладів навряд чи можна. Один-два вони, напевно, в місті показово запустять. Швидше за все, це будуть приватні бази тих людей, які зареєструвалися за російським законодавством і будуть працювати. Але це буде винятком, ніж правилом". 
  • Скадовськ – курортне місто в Херсонській області, яке окуповане майже на самому початку повномасштабного вторгнення військових РФ в Україну. 
  • На окупованих територіях України незаконна влада створила туристичну агенцію, яка організовуватиме тури до Осетії та Дагестану. Путівки отримають місцеві колаборанти, які найбільше вислужились перед окупаційною владою. Видача путівок запланована на травень. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ